Den livsfarliga helhetslösningens lockelse - Wickström, Johan (Högre utbildning, 2022)
"I en samtid präglad av en alltmer specialiserad och svårtillgänglig vetenskap är det befriande att läsa texter som presenterar ”livsfarliga helhetslösningar” på brännande frågor. Vad ska vi ha den högre utbildningen till och vad som kännetecknar en god utbildning?" Läs bokrecensionen av: Paul Ashwin (2020-2021) Transforming University Education - A Manifesto Bloomsbury Academic. 176 p.