Bokrecension: Didaktisk dialog i högre utbildning (2021) - Edberg, Helene (Högre utbildning, 2022)
"Handen på hjärtat: när bjöd du senast in en kollega i ditt undervisningsrum för att få lite respons och några spännande förslag på hur du kan skapa ännu bättre undervisning? I ärlighetens namn så sker nog kollegiala utbyten och reflektioner över våra undervisningspraktiker rätt sällan, och kanske mestadels bara när vi lärare vill visa upp något som är värt beundran, om vi hinner med det ens då. Men i Didaktisk dialog i högre utbildning händer det!" Läs Helene Edbergs recencion av boken Didaktisk dialog i högre utbildning (2021).