Bokrecencion: Använd rummet - Edberg, Hélène (Högre utbildning, 2023)
"Använd rummet är med andra ord en handboksliknande antologi för läsare som inte bara funderar över idéerna bakom ALC (Active Learning Classrooms) utan också över vad som vore möjligt att faktiskt genomföra i den egna undervisningspraktiken. Ett ypperligt tillfälle att skaffa sig så kallad spatial kompetens (s. 29, 363) på ett lättillgängligt sätt!" Läs hela Hélène Edbergs recencion av boken Använd rummet her.