Ledare nr 1 2023 - Forstorp, Per-Anders; Jers, Cecilia Olsson (Högre utbildning, 2023)
De bidrag som skickas till Högre utbildning har stor bredd. Sammantaget ska stor bredd ses som tidskriftens styrka. Det innebär att olika perspektiv och röster kommer fram i de tre bidragsformer som finns: artiklar, reflekterad utbildningspraktik och fördjupad diskussion. Både läraren och studenten är i fokus i Högre utbildning. Alla dessa perspektiv och röster – läraren, studenten och forskaren – finns representerade i detta första nummer 2023.