Seminarieboken: att skriva, presentera och opponera. - Sternudd, Catharina (Högre utbildning, 2013)
Catharina Sternudd recenserar: Seminarieboken: att skriva, presentera och opponera (2012, 2. uppl.), av Maria Björklund & Ulf Paulsson. Studentlitteratur