I mötet mellan vetenskap och lärande. 13 högskolepedagogiska utmaningar - Cronqvist, Marie (Högre utbildning, 2013)
Marie Cronqvist recenserar: I mötet mellan vetenskap och lärande. 13 högskolepedagogiska utmaningar (2012), av Göran Fransson och Helena Hammarström (red.), Högskolan i Gävle, Lärarutbildningens skriftserie nr 6, isbn 1652-0955