Mångfaldsmedveten pedagogik - Mattsson, Tina (Högre utbildning, 2013)
Tina Mattsson recenserar: Mångfaldsmedveten pedagogik för universitetslärare (2011), av Johan Wickström, Rapport nr 10, Avdelningen för universitetspedagogisk utveckling, Uppsala universitet, ISSN 1652-084X