Ledare nr 1 2024: Reflektion för bred och fördjupad förståelse för kursinnehåll - Jers, Cecilia Olsson (Högre utbildning, 2024)
"I första numret av Högre utbildning 2024 är det ett ord som sticker ut eller finns underförstått i flera av de publicerade bidragen, nämligen begreppet reflektion. Reflektion handlar i sin enklaste form om att skapa möjligheter att tänka över sitt lärande, sina framsteg och de många utmaningar som finns i studierna. Men reflektion som begrepp kan vara svårfångat eftersom varje disciplin använder det på olika sätt och därmed definierar det olika." Läs hela ledaren av redaktør Cecilia Olsson Jers her.