Salstentor: Teknikstöd för examination - Ngaosuvan, Leonard Suppatt (Högre utbildning, 2012)
Debattinlägget beskriver praktiska problem med traditionella saltentor och föreslår att datorer med ordbehandlingsfunktion ska användas för att minska problemen.