Våga veta! Om bildningens möjligheter i massutbildningens tidevarv - Christie, Michael (Högre utbildning, 2012)
Michael Christie recenserar: Våga veta! Om bildningens möjligheter i massutbildningens tidevarv, av Anders Burmans (redaktör), Södertörns högskola