Könsmedveten forskarhandledning – teoretiska utgångspunkter och praktiska erfarenheter - Andersson, Staffan (Högre utbildning, 2012)
Staffan Andersson recenserar: Könsmedveten forskarhandledning - teoretiska utgångspunkter och praktiska erfarenheter av Ulrike Schnaas, Avdelningen för universitetspedagogisk utveckling, Rapport nr 11, Uppsala universitet, ISSN 1652-084X.