Högskolepedagogik. Att vara professionell som lärare i högskolan - Eriksson, Sven B (Högre utbildning, 2012)
Sven B Eriksson recenserar: Högskolepedagogik. Att vara professionell som lärare i högskolan, av Martin Stigmar (red.), Liber, 2009