«Rättssäker examination» i ny upplaga - Hägerland, Tobias (Högre utbildning, 2017)
Universitetskanslersämbetets vägledning Rättssäker examination utkom 2017 i sin tredje upplaga. I denna kommentar uppmärksammas några av de nya anvisningarna. Dessutom diskuteras ett antal punkter som skulle kunna beröras i nästa utgåva av vägledningen.