Bokrecension: The Two Cultures with Introduction by Stefan Collini - Riis, Ulla (Högre utbildning, 2019)
The Two Cultures with Introduction by Stefan Collini, av C. P. Snow. Cambridge University Press, 2018, 181 sidor, ISBN 978-1-107-60614-2 C. P. Snows berömda föreläsning från 1959 gavs ut i en 22:a utgåva 2018. Publikationen innehåller, förutom föreläsningen och en tillbakablick av Snow själv 1964, en fyllig kommentar och analys av engelsmannen och litteraturvetaren Stefan Collini.