Högre utbildning firar 10-årsjubileum! - Weurlander, Maria; Stockfors, Jan (Högre utbildning, 2021)
Den 21 juni 2011 tryckte Högre utbildnings dåvarande redaktion på publiceringsknappen och det första numret av tidskriften såg dagens ljus. Sedan dess har tidskriften kommit ut med två eller tre nummer per år. Det här numret är det 23:e sedan Högre utbildning startades. Med anledning av 10-årsjubileet vill vi inledningsvis blicka både bakåt och framåt, och reflektera över tidskriftens tillblivelse och utveckling.