Nu har vi ett gemensamt språk – om ämnesintegrerad undervisning i akademiskt skrivande - Eklund Heinonen, Maria; Sköldvall, Kajsa (Högre utbildning, 2015)
I denna artikel presenterar vi ett högskolepedagogiskt projekt som syftar till en ämnesintegrerad introduktion i akademiskt skrivande, med utgångspunkt i forskningsfältet academic literacies. Vi delar med oss av våra erfarenheter samt redovisar några viktiga lärdomar inför liknande projekt.