Jämställdhetsintegrering i högre utbildning - Salminen Karlsson, Minna (Högre utbildning, 2023)
"Den mest slående gemensamma nämnaren är hur de flesta kapitlen utgår från erfarenheten och därmed förväntningen att undervisning i jämställdhet kommer att möta motstånd. En hel del av de praktiska råden som finns i flera av kapitlen relaterar också till detta." Läs hela Minna Salminen Karlssons recension av boken Jämställdhetsintegrering i högre utbildning her.