Bokrecension: Pedagogisk portfölj – för karriär och utveckling - Scheffel, Jan (Högre utbildning, 2013)
Jan Scheffel recenserar: Pedagogisk portfölj – för karriär och utveckling (2013), av Katarina Winka och Åsa Ryegård, Studentlitteratur