Att belägga, bedöma och belöna pedagogisk skicklighet - Rönnbäck, Brit (Högre utbildning, 2011)
Brit Rönnbäck recenserar rapporten: Att belägga, bedöma och belöna pedagogisk skicklighet, av Åsa Ryegård, Karin Apelgren & Thomas Olsson (redaktörer)