Framväxten av den pedagogiska utbildningen för universitetets lärare. Berättelser ur ett lundaperspektiv - Giertz, Birgitta (Högre utbildning, 2011)
Birgitta Giertz recenserar: Framväxten av den pedagogiska utbildningen för universitetets lärare. Berättelser ur ett lundaperspektiv, av Eva Åkesson & Eva Falk Nilsson